Playback show (22. 3. 2024)

    Ke konci března nás v družině čekala zcela nová soutěž s názvem Playback show. Navzdory názvu nejde v této soutěži o to, kdo dokáže lépe zazpívat na playback. Zpěv je zde totiž zcela druhotnou záležitostí, neboť nikdo z nás zcela jistě netrpí falešnými představami, že dokáže zazpívat třeba jako Karel Gott. Hlavním úkolem našich soutěžících bylo napodobit pohyby a použít co nejpodobnější kostýmy a rekvizity. A
hlavně předvést co největší SHOW!

   Na začátku jsme byli plni očekávání. Vystoupit na pódium a vystřihnout perfektní číslo, které profesionální zpěváci zkouší dlouhé dny či týdny, bylo opravdu jen pro velmi odvážné jedince. Ale několik se jich naštěstí našlo. Před každým vystoupením jsme tedy vždy nejdřív zhlédli příslušné video a poté měli soutěžící k dispozici pouze hudbu a museli celý klip „zahrát“ sami. Ewa Farna, Eminem, Ledové království, Fortnite. To všechno bylo během naší soutěže k vidění.

   Všichni soutěžící se „vybičovali“ k opravdu úžasným výkonům a bylo těžké rozhodnout o vítězi. Nakonec se ale porota jednomyslně shodla na tom, že první příčku obsadí Adinka Kavická a její skvělé ztvárnění písničky No a co od Ewy Farne. Odměnu ale nakonec získali všichni, hlavně za obrovskou odvahu a suverénnost, se kterou vtrhli na pódium.

 

Kristýna Jandíková